Over Corine Jochems

Corine Jochems is sinds 2011 interimmanager.

De volgende persoonlijke eigenschappen zijn op haar van toepassing:

- Warme zakelijkheid
- Daadkrachtig
- Enthousiast
- Creatief
- Doorzettingsvermogen
- Kritisch
- Motiverend
- Inspirerend
- Coachend
- Inzicht in complexe groepsprocessen en structuren

Christmas light Funchal 1

Corine is begonnen als verpleegkundige, heeft daarna gewerkt als A- en B-verpleegkundige, heeft verschillende specialisaties gedaan en is een ervaren oncologie en  IC-verpleegkundige. Zij heeft ook als wijkverpleegkundige gewerkt.

Naast deze verpleegkundige opleidingen heeft zij vele managementopleidingen en trainingen gevolgd waardoor haar managementstijl als allround en situationeel kan worden omschreven.

Corine Jochems heeft jarenlange ervaring op verschillende terreinen in de zorg als operationeel en tactisch manager. Zij heeft als interimmanager gewerkt  op  IC’s, OK, fysiotherapie en orthopedie, op verpleegafdelingen, in de psychiatrie, thuiszorg en in woonzorgcentra. Dit maakt haar tot een professional als adviseur, trainer en coach voor organisaties in de zorg. Zij weet waar ze het over heeft. Corine ziet problemen als een kans. Zij is stimulerend en zeer inspirerend wanneer ze met mensen werkt. Zij staat voor haar zaak.

Doordat Corine in zo veel verschillende organisaties heeft gewerkt, doorziet ze snel wat er speelt en is daarom een ideale adviseur voor organisaties en een goede partner voor het management.

Zij heeft snel een scherp inzicht in groepsprocessen en weet door haar duidelijke en directe wijze met veel humor en inlevingsvermogen mensen te bewegen tot ander gedrag. Haar kwaliteiten betreffen het herstellen van de onderlinge verhoudingen binnen een team, het opbouwen van een constructieve werkomgeving en het begeleiden en coachen van de medewerkers. Zij heeft  een duidelijke transparante stijl van leidinggeven. Zij gelooft in het positief bekrachtigen van de aanwezige kwaliteiten, maar onderneemt gerichte actie indien men zich niet aan de gemaakte afspraken houdt.

 Flowers Madeira 1